VERSE SMOOTHIES OP UW EVENT

 

Smoothie op de stand biedt verschillende smoothieconcepten. Wij leveren complete smoothiebarren en bieden diverse branding en promotie mogelijkheden.

 
Caféini
 

Smoothiebar met shaker

 

Wij werken met jonge, zeer gedreven en professionele fruitshakers. Vitamineliefhebbers met de drive om iedereen het naar de zin te maken.

 

Smoothiebar inhuren

mobiele smoothiebar
 

Branding en promotie

 

Op een grote beursvloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om uw logo goed in het zicht te hebben. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden.

.

 

Branding en promotie

mobiele smoothiebar of espressobar
 

Mobiele smoothiebar

 

De Vitamini is een mobiele smoothiebar die kan worden ingezet elk evenement. Onze fruitshakers schenken diverse fruitsmoothies uit deze unieke oldtimer mini!

 

Vitamini huren

 

 

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

 

Logo Bacchi Koffie

 

ONZE SMOOTHIES

 
Smoothie op de stand werkt met biologische en fairtrade producten. De smoothies bestaan uit 100% fruit en zijn dus super gezond. Wij gebruiken vers sap zonder toegevoegde suikers. Dit sap gaat samen met een deel ingevroren en een deel verse vruchten de blender in. Een combinatie van superfruits uit onder andere Brazilie en bekende vruchten zorgen voor een ware smaaksensatie van uw vitamineshot.

De superfruits die wij gebruiken worden rijp geplukt en direct gepureerd en ingevroren. Hierdoor blijven alle vitamines extra goed behouden. Deze vruchten komen over het algemeen uit het Amazone gebied, enkele voorbeelden zijn; acerola, guave, maracuja en cupuacu.

WAT KRIJGT U ALLEMAAL?

 
Normaliter werken wij met twee verschillende smoothies op locatie, deze is verschillend in smaak, maar ook in kleur.
Heeft u een speciaal thema, een voorkeur voor een vrucht of misschien voor de kleur van een smoothie, geef dit door!
Het is ook mogelijk om de smoothies geserveerd te krijgen vanuit onze mobiele smoothiebar: de Vitamini!

 
  • Een professionele fruitshaker
  • Een echte gastheer/ gastvrouw
  • Een strakke smoothiebar met professionele apparatuur
  • Biologische smoothies, 100% fruit
  • Biologisch afbreekbare bekers en rietjes
about_pic

DUURZAAM

 
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de natuur en medemens en doen dit door Fairtrade en biologische producten te gebruiken.

Onze smoothies worden gemaakt van ,waar mogelijk, biologische en fairtrade vruchten. De sappen die wij gebruiken zijn zelfs biologisch én dynamisch van het merk Demeter. Naast de zorg voor voedingsmiddelen vol levenskracht besteden de boeren en verwerkers ook zorg aan de bedrijfsomgeving. Er is grote aandacht voor het milieu, natuurontwikkeling, dierenwelzijn en de sociale en economische vernieuwingen op en rond een bedrijf.

De bekers die wij gebruiken lijken van plastic, maar zijn gemaakt van PLA, polymelkzuur, een biologisch afbreekbare kunststof gemaakt van maîsextract. Ook de rietjes die wij gebruiken worden gemaakt van plantaardig zetmeel.

BRANDING & PROMOTIE

Op een grote beursvloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om uw logo goed in het zicht te hebben. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden. Uw logo kan bij ons bijvoorbeeld gedrukt worden op: bekers, de bar en kleding. Hieronder vindt u een lijst met branding opties. Mocht u nog andere ideeën hebben waar uw logo mooi op past, vraag naar de mogelijkheden!

 

Trakteert u uw gasten graag ook op heerlijke smoothies?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X